راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای و شیشه رنگی

پارتیشن شیشه ای
پارتیشن های شیشه ای دیوارهای شیشه ای داخلی هستند که برای تقسیم، محصور کردن و تعریف فضاها استفاده می شوند. پارتیشن شیشه ای زمانی استفاده می شود که بخواهید قسمت های مختلف را بدون بسته بودن کامل تشخیص دهید.

قبل از هر اقدامی بهتر است بدانید که تعریف پارتیشن شیشه ای چیست و برای چه منظوری استفاده می شود. پارتیشن دیوار جدایی است که برای تقسیم فضا و استفاده حداکثری از محیط ساختمان استفاده می شود. این پارتیشن ها به شما این امکان را می دهند که از محیطی مینیمال با طراحی مدرن لذت ببرید.

پارتیشن شیشه ای با طراحی زیبا یکی از کاربردی ترین و در عین حال پرطرفدارترین انواع پارتیشن می باشد.

از انواع پارتیشن ها برای جداسازی محیط استفاده می شود خرید پارتیشن شیشه ای تترافرم و با مزایای فراوان بهترین گزینه برای استفاده در مکان های مختلف می باشد. حال برای اینکه بدانید تعریف پارتیشن شیشه ای چیست و چه کاربردی دارد، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

تعریف پارتیشن شیشه ای چیست؟
قبل از هر اقدامی بهتر است بدانید که تعریف پارتیشن شیشه ای چیست و برای چه منظوری استفاده می شود. پارتیشن دیوار جداکننده ای است که برای تقسیم فضا و استفاده حداکثری از محیط شیشه ای ساختمان استفاده می شود. این پارتیشن ها به شما این امکان را می دهند که از محیطی مینیمال با طراحی مدرن لذت ببرید.

همچنین ورود نور به فضا نور مورد نظر شما را ایجاد می کند و دسترسی و کنترل محیط را فراهم می کند. در واقع این پارتیشن‌ها به طراحان و معماران اجازه می‌دهند تا محیط داخلی را بدون محدود کردن محل انتشار نور تقسیم کنند.
آیا با انواع پارتیشن شیشه ای آشنایی دارید؟
این موانع انواع مختلفی دارند که هر کدام عملکرد و کاربرد منحصر به فردی دارند. وجه اشتراک همه این پارتیشن ها انتقال حداکثری نور به فضا و ایجاد محیطی دلپذیر است.

   همچنین این پارتیشن ها در رنگ ها و طرح های مختلف دست شما را در انتخاب باز می گذارند و می توانید یکی از انواع آن را با آرامش و مناسب با محیط کار خود خریداری کنید. از انواع پارتیشن شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد.

پارتیشن ثابت و متحرک
پارتیشن تک جداره و دوجداره
Les form partition
پارتیشن قاب
پارتیشن شیشه ای هوشمند
مانع ریلی
مانع رنگی، مات و طرح دار
پارتیشن ثابت و متحرک
به طور کلی اکثر پارتیشن ها را می توان به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم کرد. پارتیشن های متحرک معمولا در فضاهای کوچک استفاده می شوند. پارتیشن های متحرک با ریل های تعبیه شده در سقف و کف باز و بسته می شوند. این در حالی است که پارتیشن های ثابت یک بار نصب می شوند و هیچ حرکتی ندارند.

پارتیشن تک جداره
از این نوع پارتیشن برای جداسازی فضاهای مختلف استفاده می شود و به دو صورت فریم لس و فریم در محیط های اداری و مسکونی قابل اجرا می باشد. شیشه های تعبیه شده در این پارتیشن تمپر شده و دارای ضخامتی در حدود 8 تا 10 میلی متر هستند. این شیشه ها تا حدی از ورود صدا جلوگیری می کنند و به دلیل مقاومت بالا به راحتی شکسته نمی شوند.

پارتیشن دو جداره
همانطور که از نام این پارتیشن مشخص است برای نصب آن از پنجره دوجداره استفاده شده است. پارتیشن های دو جداره عایق صدا بوده و امکان نفوذ گرد و غبار و حشرات از آن وجود ندارد. این نوع پارتیشن با حفظ گرما و سرمای محیط از تلفات زیاد انرژی جلوگیری می کند. همچنین به دلیل وزن زیاد و استفاده از دو لایه شیشه در ساخت آن از قیمت بالاتری برخوردار است.

پارتیشن دو شیشه ای
پارتیشن دوجداره بهترین عایق صدا و دما را دارد.
پارتیشن بدون فریم
همانطور که از نام این پارتیشن مشخص است، برای نصب و اجرای آن از هیچ چارچوبی استفاده نمی شود. این ویژگی باعث شده تا این پارتیشن ها یکدست و شفاف به نظر برسند و افراد زیادی را به خود جذب کنند.

   همچنین نداشتن قاب علاوه بر ایجاد جلوه بصری زیبا، مزایای زیادی را برای این نوع پارتیشن فراهم می کند. به عنوان مثال جایگذاری و نصب این محصول بسیار آسان شده و با توجه به قیمت مقرون به صرفه آن طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

شاید در نگاه اول این پارتیشن ها به دلیل نداشتن فریم شکننده به نظر برسند، اما چیزی که این پارتیشن های بدون فریم را منحصر به فرد می کند، استحکام و مقاومت بالای آن ها است. همچنین مهمترین قسمت یک پارتیشن شیشه آن است. بنابراین در پارتیشن بدون شکل از شیشه و یراق آلات مخصوص استفاده شده که زیبایی آن را دو چندان می کند.

 
پارتیشن شیشه ای دیواری با درب
بافل بدون قاب وضوح و وضوح را افزایش می دهد.
پارتیشن قاب
شاید به نظر برسد که پارتیشن های فریم دار زیبایی و شفافیت پارتیشن های بدون فریم را نخواهند داشت. اما اینطور نیست و ترکیب قاب و شیشه می تواند طراحی منحصر به فردی به محیط بدهد.

   یکی از مهمترین مزایای پارتیشن فریم استفاده از انواع فریم در ساخت آن می باشد. همچنین می توانید از این قاب ها در رنگ های مختلف برای هماهنگی با دکور محل کار خود استفاده کنید.

پارتیشن شیشه ای قاب دار
پارتیشن فریم را می توان با هر فریمی پر کرد.
پیش شیشه هوشمند 

از سیستم غلتکی استفاده می شود و از دستگیره ها و قفل های متنوع و زیبا برای باز و بسته شدن استفاده می شود. ضخامت پارتیشن های ریلی در حدود 10 میلی متر است و با اینکه ظریف و زیبا هستند، مقاومت بالایی نیز دارند.

پارتیشن شیشه ای توالت فرنگی
پارتیشن های ریلی محدودیت های فضا را جبران می کنند.
مزایا و هدف پارتیشن شیشه ای چیست؟
پارتیشن های شیشه ای اشکال مختلفی دارند، اما نمی توان انکار کرد که بسیار پیچیده و مدرن هستند. تصویر جعبه های چوبی مدت هاست که از بین رفته است و اکنون مردم به سمت فضاهای باز متمایل شده اند و احساس شفافیت و ذهن باز را دوست دارند. نصب دیوارهای شیشه ای مزایای زیادی دارد.

امروزه به دلیل محدودیت فضاها استفاده از این پارتیشن ها اهمیت زیادی پیدا کرده است. بنابراین به دلیل ردپای کوچکی که دارند جایگزین مناسبی برای دیوارهای بتنی و آجری هستند.

علاوه بر این، استفاده از پارتیشن یک راه آسان و بسیار مقرون به صرفه برای طراحی خانه به سبک مدرن است.

استفاده از پارتیشن ها محدودیتی ندارد و در هر مکان مانند اتاق خواب، تراس، آشپزخانه، استخر، ادارات، ادارات و ... قابل استفاده است. پس می توان گفت این پارتیشن ها بهترین گزینه برای بهینه سازی فضای داخلی هستند.

شرایط نگهداری و نظافت پارتیشن ها به قدری آسان است که می توانید این صفحات شیشه ای را با هر ماده شوینده ای کاملا تمیز کنید.

همچنین با استفاده روزانه فرسوده نمی شود و در صورت نگهداری مناسب برای مدت طولانی قابل استفاده است. بازسازی ارزان از دیگر مزایای پارتیشن است. می توانید هر زمان که بخواهید دکوراسیون خود را تغییر دهید شیشه رنگی تترافرم و از یک دکور جدید لذت ببرید.

یکی از کاربردهای دیگر آن استفاده از پارتیشن شیشه ای اداری است که جایگزین مناسبی برای ساخت بسیاری از اتاق ها و مبلمان قدیمی می باشد. همچنین جدای از حفظ حریم خصوصی کارکنان، به زیباسازی، نورپردازی و ارتباط بهتر کارکنان نیز کمک می کند.

معایب پارتیشن شیشه ای چیست؟
تاکنون تنها یک ایراد به این شیشه ها نسبت داده شده است و آن اینکه به دلیل شفاف بودن شیشه، حریم خصوصی افراد زیر سوال رفته است. در این خصوص باید گفت که می توانید شیشه مات را با شیشه شفاف جایگزین کنید که در این صورت حریم شخصی افراد نیز محفوظ است.

   پارتیشن های ساخته شده از شیشه مات یا شیشه هوشمند می توانند علاوه بر حفظ حریم خصوصی شما، به نور طبیعی خورشید اجازه عبور دهند. در این شرایط شما با یک تیر دو هدف را زده اید.

پارتیشن شیشه ای برای اتاق خواب
یکی از مهمترین ویژگی های پارتیشن شیشه ای دوام بالای آن است.
پارتیشن شیشه ای بالکن
مقاله مرتبط پارتیشن شیشه ای اداری

اگر می خواهید محیط اداری خود را با پارتیشن اداری جدا کنید، اما نگرانی های زیر را دارید:

آیا پارتیشن شیشه ای برای تزیین محیط اداری موثر است؟
چگونه با پارتیشن اداری از کاهش نور جلوگیری کنیم؟
تاثیر پارتیشن اداری بر عملکرد کارکنان
مقاله ما با عنوان تاثیر پارتیشن شیشه ای در دکوراسیون محیط اداری را از دست ندهید.

مقاله را مطالعه کنید
سوالات متداول در مورد خرید پارتیشن شیشه ای
با تشکر از شما که تا اینجای کار همراه ما بودید، در قالب پرسش و پاسخ در کنار شما خواهم بود تا به بررسی مختصر موضوعات این مقاله بپردازیم:

تعریف پارتیشن شیشه ای چیست؟
انواع پارتیشن شیشه ای
مزایا و کاربردهای پارتیشن شیشه ای
معایب پارتیشن شیشه ای
نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای
اجرای پارتیشن شیشه ای کاملا به نیاز و سلیقه شما و نوع فضا بستگی دارد. از پارتیشن شیشه ای برای چه منظوری استفاده می کنید؟ سپتوم کوتاه است یا بلند؟ متحرک است یا ثابت؟ قاب داره یا بدون قاب؟ تک جداره است یا دوجداره؟ تزئینی است یا کاربردی؟ همچنین بسته به کاربرد می توان از آن به عنوان عایق حرارت یا صدا استفاده کرد و یا بسته به میزان نور محیط از پارتیشن های بی رنگ یا مات یا رنگی و ... استفاده کرد.

بنابراین در حین اجرا مانند هر کار دیگری باید با متخصص مشورت کرد تا با بهره مندی از تجربه تیم مجرب و حرفه ای نصب به خوبی انجام شود. به خصوص اگر هدف شما نصب نرده یا نرده شیشه ای در بالکن یا مناطق مرتفع است، باید از ایمنی و کیفیت بالای نصب و اجرای کار خود مطمئن باشید و از تیم نصاب مجرب کمک بگیرید.

تاثیر پارتیشن شیشه ای در دکوراسیون محیط اداری
در این راستا تیم حرفه ای زیما آماده ارائه هرگونه نصب و مشاوره در این زمینه می باشد.

قیمت پارتیشن شیشه ای جهت مشاوره
مراحل نصب پارتیشن شیشه ای
نصب پارتیشن شیشه ای فضایی دلپذیر و مطلوب ایجاد می کند و باعث ایجاد خلاقیت در محیط کار و کارکنان می شود. این چند مرحله را با زیما دنبال کنید.

اندازه گیری در محل
در این مرحله ارتفاع کف تا سقف و عرض اندازه گیری می شود 

از قرارگیری غیرعادی شیشه ها در داخل ریل و فریم پروفیل اطمینان حاصل شد. همچنین شیشه ها باید تست شوند تا حرکت اضافی نداشته باشند و توسط پروفیل و فریم محکم در جای خود ثابت شوند.

نصب و تقویت درب و اتصالات
امروزه رقابت در صنعت ساخت و ساز بسیار بالاست و شیک و خاص بودن و همچنین مد روز بودن قطعا شما را از بقیه رقبا متمایز می کند. در این میان استفاده از پارتیشن شیشه ای به عنوان یکی از فاکتورهای مدرن باعث جذب مشتریان بیشتری می شود.

بررسی و کنترل کیفی نصب و اجرا
پس از اتمام کار لعاب، اتصالات و استحکام دیوارها و درها مجدداً بررسی می شود تا درها به درستی باز و بسته شوند و به راحتی روی لولاها یا ریل های کشویی حرکت کنند.

مرحله نهایی
نصب پارتیشن شیشه ای را به پایان رسانده ایم و زمان لذت بردن از فضای ایجاد شده فرا رسیده است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *